Verzending & retourneren

Contact

Heb je vragen over de verzending of het retourneren van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Informatie

Verzend- en leverinformatie

Wanneer ontvang ik mijn Tea-ch box?

Jouw Tea-ch proefbox wordt na het afsluiten van je abonnement binnen één week verzonden. Vervolgens wordt op de 1e van elke maand het reguliere tarief afgeschreven, waarna je vervolgens op de 17e van de maand je nieuwe Tea-ch box ontvangt.

Ik heb een bestelling gedaan in de webshop, wanneer ontvang ik die?

Bestellingen in de webshop worden doorgaans dezelfde of de volgende dag verzonden. Bestel je op een werkdag voor 15.00? Dan wordt de bestelling binnen 2 werkdagen nog verstuurd.

Retourbeleid

Bedenktermijn

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Dit bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Herroepingsrecht

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? 

Bij Tea-ch kun je binnen een termijn van 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen alle non-food artikelen retourneren. Het bedrag zal dan binnen 30 dagen worden teruggeboekt. De thee en chocolade zelf kunnen uit hygiëne overwegingen niet worden geretourneerd.

Verdere infromatie over retourzendingen kunt u vinden in de algemene voorwaarden van Tea-ch.