Ga lekker zitten en geniet. Laat je meenemen door een wereld vol smaak. Maar bovenal: word een smaakexpert.

01

Bestel je eerste tea-ch box

Proef, geniet en word een echte fijnproever. Je eerste tea-ch box bevat een combinatie van bijzondere thee en exclusieve chocolade. Speciaal voor jou uitgezocht door twee experts op het gebied van smaken.

02

Ontvang je eerste maandelijkse tea-ch box

Elke maand verrassen we je met mooie smaakcombinaties. Iedere box bevat uitleg en instructies om op de juiste manier smaken te ervaren.

03

Je start met een introductie in de wereld van thee en chocolade

Alle kennis begint met theorie, maar oefening baart kunst. Je wordt daarbij begeleid door twee experts op het gebied van thee en chocolade.

04

Je ontvangt maandelijks een tea-ch box vol smaaksensatie, workshops en trainingen

Naast het proeven van alle bijzondere smaakcombinaties word je zelf ook ervaringsdeskundige. De begeleidende recepten, workshops en trainingen op de website zijn exclusief voor ontvangers van de box.

Tea-ch - Tickles your tastebuds and your brain

Bestel nu je eerste proefbox

Zij zijn al in de wereld van fijnproevers gestapt

‘Ik kende de chocolade van Krak al, maar de combinatie met de thee geeft het echt een extra dimensie. Het educatieve deel trekt me ook enorm aan, ik had niet verwacht nog zoveel te leren.’

Paul van Bracht

‘Het was voor mij een totaal onbekende wereld, maar Mark & Mariëlla hebben mij met hun kennis en kunde overtuigd. Kijk nu alweer uit naar volgende maand.’

Monique Vermeer